Korg Kronos & Behringer Deepmind 12 ambient song Tangerine Voices 26.10.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Monday ambient song with Kronos and DM 12. Made it in this evening 🙂 Totally improvised live session in Studio Tupos. Kronos combi sound was from bank INT-D 006: Angelic Voices. Karma engine & latch on, scene 1, all backings. Korg Nanopad 2 CTB control. DM 12 sound was D-47: *Tangerine KA, arp active, part 1 lead one note, part 2 lead with two notes 🙂 Zoom Q4n videorecorder. Composed, played live, arranged and improvised by me in Studio Tupos 26.10.2020. #543. Eilen aloitettu yhteystyö näillä kahdella instrumentilla poiki tänään uuden ambienthenkisen kappaleen 🙂 Lähdin ihan puhtaakta pöydältä liikkeelle ja muutaman tunnin touhuamisen jälkeen uusi biisi oli finaalissa 🙂
Kronos tausta, DM 12 arp leadit, Zoomi hoiti kuvaamisen.