Korg Kronos song K-Lab Dance 6.10.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Yesterday with first gen Karma engine and today with newest Karma engine by Kronos 🙂 Used combi sound produced by Karma Lab, INT-D 000: K-Lab Trance Mansion. Karma engine & latch on, drum track active. Scenes 5 – 6.
Korg Nanopad 2 chord trigger buttons controller. Zoom Q4n videorecorder.
Composed, played live, arranged and improvised by me in Studio Tupos 6.10.2020 🙂 #534.
Eilen ensimmäinen Karma engine käytössä, tänään viimeisin, Kronos versio äänessä 🙂 Aloitin tämän biisin kanssa jo muutama päivä sitten, väliin mahtui yksi Karma biisi ja tänään satoin sen loppuun. Kronos yksin äänessä, Nanopad 2 ohjasi sointuja, Zoom Q4n kuvasi tämän tiistain kappaleen 🙂