Korg M3 song Layered Keys not Alicia 29.10.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Short and calm piano ballad with M3 and this time without Karma engine. Only latch used, ctb active and scene 4 in action. Used sound was from combi bank INT-B 080: WS Layer Keys. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played live, arranged and improvised by me in Studio Tupos 29.10.2020 🙂 #545. Here you are, have a nice Thursday evening with M3 🙂
Tänään soittelin niin Modal Skulptilla kuin Korg M3.lla ja voittajaksi selvityi siivouspäivän kunniaksi M3 😉 Tein sillä lyhyen pianoballaadin ilman Karma engineä. Toki chord trigger buttonit olivat käytössäm kuin myös latch, scene 4 oli valittuna. Zoom Q4n kuvasi myös tänään. Olkaa hyvät, mukavaa torstai-iltaa M3:n kanssa 🙂