Modal Skulpt song Skulpture 18.10.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

My newest synth Modal Skulpt came to me last week. Took some little sessions with it first and this weekend was the right time to made music with it 🙂 All sounds from Skulpt. Korg microKONTROL midi keys to Skulpt.
Boss RC-505 made loops, fx and master midi clock. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played, arranged and improvised by me in Studio Tupos 18.10.2020, also the first snow rained today. #539.
Modal Skulpt VA-syna saapui tällä viikolla settiini. Otin sillä kuluvan viikon kuluessa pieniä testiajoja, mutta vasta tänä viikonloppuna ryhdyin tekemään sillä uutta kappaletta. Kaikki soundit Skulpista, Boss RC-505 looppasi, tarjosi niin efektit kuin myös midi master kellon. Zoom Q4n suoritti tämän session kuvauksen. Viikonloppuna saatu haravoitua piha, suojattua verkoilla omenapuut, tyhjennettyä kompostori ja putsattua rännit sekä tehty tämä biisi tuubiin 🙂 Tänään sunnuntaina alkoi tämän syksyn ensimmäinen räntäsade, joten talvi tulee…..taas 🙂