Waldorf Streichfett demo Fatter than Fett 19.11.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

My second Streichfett came to my set today 🙂 First one bought autumn 2014, sold it later. I was missing that string module for years, but now I’m Streichfett man again 😉 This demo was made with Streichfett only. No external fx used. Arturia Keystep midikeys to Streichfett. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played live, arranged and improvised by me in Studio Tupos upstairs livingroom 19.11.2020. #557.
Wallun jousikone on palannut settiini noin kuuden vuoden tauon jälkeen 🙂
Ensimmäisen moduulin hankin uutena syyskuussa 2014 ja tämä käytetty saapui kotiin tänään. Tunteroisen testaus ja demo valmistui 🙂 Soundit vain ja ainoastaan Streichfettista. Midikiipparina Arturia Keyste ja kuvaus hoitui Zoom Q4n digikameralla. Live improvisaatio.