Yamaha RX5 & Reface DX song X-World Exploration 17.8.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

My looper is full, so I deleted some songs which I have already saved to USB-stick and made/saved new music: ) Today used again RX5 and Reface DX, took X to name the song. RX5 two four bar self-made patterns, which I chained a song. Reface DX all synth sounds and RC-505 looping, fx and master midi clock to RX5. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played, arranged and improvised by me in Studio Tupos early evening 17.8.2020. #506
Jatkoin samalla setillä kuin viimeyönä eli RX5, Reface DX ja RC-505.
Tyhjensin loopperin muistipaikkoja, jotta sain mahtumaan tämän uuden kipaleen talteen. Se edellinen ei koskaan mennyt loopperin muistiin, koska muisti oli täynnä. Alunperin, kun siirsin kaikki biisit USB-tikulle, mun olisi pitänyt tyhjentää kaikki loopperin muistipaikat, jotta tämmöistä ei olisi päässyt käymään. No, tekevälle sattuu; ) Tässäpä video numero 506: )