Yamaha RX5 song Late Night with Yamaha Reface DX 17.8.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Today got my 2nd RX drum machine RX5, top of the class of 1986: ) Made this evening one RX5 drum song, live playing and arrange five tracks with Yamaha Reface DX sounds to Boss RC-505 looper with fx and midi master clock to RX5. Zoom Q4n videorecorder. In my youth there wasn’t any financial chances to buy this drum machine, so time passed by 33 years and now I own it, thanks to Ami; ) Composed, played, arranged and improvised by me in Studio Tupos near midnight 16.8.2020, uploaded early night 17.8.2020. #505.
No niin, tässä on historian siipien havinaa. Haaveilin Yamaha RX5:sta 80-luvun loppupuolella, mutta se jäi vain haaveeksi, sillä hintalapussa luki 7950 mk. Rahat riitti RX21:een vuoden 1987 alussa, mutta haave jäi kytemään ja kytikin kauan (noin 33 vuotta), sillä tänään sain settiini tuon RX-sarjan suurimman ja kauneimman sekä kookkaimman rumpukoneen RX5:n ja pitihän sillä hetikohta biisikin tehdä. Tein kaksi erimittaista patternia, jotka yhdistin yhdeksi 32 tahdin kappaleeksi repeatin kera: ) Otin mukaan myös Yamahan Reface DX:n tuomaan saman aikakauden tyylisiä soundeja. Boss RC-505 toimi loopperina, midikellona ja lisäefekteinä. Zoom Q4n kuvasi session: ) Kysessä video numero 505.