Roland D-05 song Alpha Omega with Korg Volca Beats 20.8.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

#rolandboutiques

A journey into the world of D-05 sounds continued today 🙂 This time took also Volca Beats to made drums and percussion and two midi keys Korg M3 and Roland JD-Xi to control D-05. M3 chords to track 1 and JD-Xi all other tracks, arps and lead play (P 5-82 Alpha Omega). Boss RC-505 looping, midi master clock to Volca Beats and JD-Xi arps and fx. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played, arranged and improvised by me in Studio Tupos 20.8.2020. #508.
Matkailu D-05:n soundien maailmaan jatkui tänäänkin. Nyt kaikki synasoundit tulivat siitä ja rummut hoiti Volca Beats 🙂 Tällä kertaa oli ihan kaksi midikipparia käytössä, M3 sointuihin raidalle 1 ja JD-Xi arpit sekä raitojen 2 – 5 soundit kuin myös lead. Leadin soundin nimi on myös kappaleen nimi: Alpha Omega. Tässä ei ole mitään yhtäläisyyttä Cheekin levyyn 😉 Boss RC-505 looppasi, kellotti antoi efektit, Zoom Q4n kuvasi esityksen. Kesäloman kolmas viikko menossa, joten musaa on kerinnyt tehdä 🙂