Korg i30 song Arranger Evening Part II (Light Rock) 12.9.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

And here are the second arranger song in this Saturday with my newest keyboard circa 1998 : ) It came to my set Thursday. I have to load factory sounds to it, because styles were corrupted, now it is alive and kickin’ 😉
All sounds came from i30. Specs are here. Style C31: Light Rock 2.
Tempo 123. Main sound E17: Funky Piano, Sub kbd A41: Nylon Gtr, Lower C73: Analog Pad. Chord Memory active. Syncro Start, Intro 2. Variations 1-4.
Fill In’s 1-2. Ending 2. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played live, arranged and improvised by me in Studio Tupos 12.9.2020. #523.
Ja tĂ€ssĂ€pĂ€ illan toinen sĂ€estĂ€vĂ€n kiipparin avulla tehty tehty biisi. KyseessĂ€ on Korg i30, uusin kiipparini, saapui kotiin torstaina.TĂ€mĂ€ oli huippu-uutuus joskus 1998 ja hintalapussa oli paljon numeroita. TestissĂ€ paljastui, ettĂ€ kaikissa soundeissa oli mahottoman pitkĂ€ kaiku ja chorus vielĂ€ lisĂ€ksi, joten soitto ei onnistunut kunnolla kuin vasta tĂ€nÀÀn, jolloin sain ajettua kiippariin tehdassoundit 🙂
Nyt sillÀ kelpaa jo soitella.