Rölli 27.9.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Covering finnish children’s movie song Rölli by Allu Tuppurainen in this Sunday with my Rölliest keyboard Casio MT-100 in live 😉 Used only MT-100.
Specs here: Style: Slow Rock, Casio Chord: Fingered, Acc.variations: Bass 1, Chord 2. Sounds: Verse 1 Harp, verse 2: Elec. Piano, Verse 3 Cosmic and verse 4 Elec. Guitar. Graphic Equalizer used with tones. FX: Delayed Vibrato and Reverb. Zoom Q4n videorecorder. Played and arranged by me in Studio Tupos upstairs living room. #528.
Tänään oli Röllin coverointi vuorossa. Kappale tuli vaan jostain mieleeni ja tein sen settini Rölliemmän kiipparin, Casio MT-100:n kera 😉 Tämä on Allu Tuppuraisen tekemä kappale, josta tein oman version livenä tänään sunnuntaina iltapäivästä 🙂