Korg Kronos song Oriental Mystery 26.11.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Today back to front of Kronos 🙂 Made this song in this thursday evening after cleaning my music room. Only Kronos used with combi sound INT-D 016: Asian Mystery. Latch on. Karma engine and drum track activated in second verse. Scene 9, chord trigger buttons controlled by Korg Nanopad 2.
Zoom Q4n videorecorder. Composed, played live, arranged and improvised by me in Studio Tupos 26.11.2020. #561.
Musahuone oli jälleen kerran sekaisin, syyllinen on täällä 😉 Siispä itteä niskasta kiinni ja siivoamaan. Kun järjestys alkoi näyttää siistimmältä, soin itselleni hieman aikaa Kronoksen kanssa. Biisi meni purkkiin kolmannella yrittämällä 🙂 Nanopad 2 ja Zoom Q4n olivat mukana.