Korg Karma ambient short song Networking 4.12.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Started with this song two days ago. Made 1st version to YT yesterday, but the result was bad, so I take it away. Bass sound was badly distorted. I made a new version late yesterday evening, uploaded today. Hope that new version is goodsounding? Only Karma used in this song, combi sound bank D 084: Network (modified). This time Karma engine & latch not used, only chord trigger buttons were active. Yamaha 01V96VCM digital mixing desk. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played live, arranged and improvised.
#563.
Tein eilen jo ekan tuubauksen tästä biisistä, mutta tuubiin päästyä basso oli yhtä puuroa. Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin poistaa video ja tehdä se uusiksi basson tasoa pudottaen. Toivottavasti tämä versio on ok?
Biisi tuli tehtyä vain ja ainostaan Korg Karmalla ilman Karma engineä saati latchiä. Yamaha 01V96VCM toimi mikserinä ja Zoom Q4n kuvasi.