Korg Kronos song Xmas Tales 5.12.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

A little christmas song by Kronos. Live improvisation. Started with this song with Casio MT-100 but changed instrument to Kronos late yesterday evening. This morning made this performance and movie 🙂 used sound was from combi bank INT-D 019: Silver Slumbers. Karma engine & latch off duty. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played live, arranged and improvised by me in Studio Tupos 5.12.2020. #564.
Aloitin tämän jouluisen kappaleen tekemisen eilen illalla Casio MT-100:lla ja siirryin myöhemmin Kronoksen pariin, jolla tein tänä aamuna kappaleen valmiiksi 🙂 Käytössä Kronos, ilman Karman moottoria ja latchia. Livenä Zoomilla kuvattu suhteellisen kivuttomasti 😉