Korg M3 song Musique Symphonique Soundtrack 18.12.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Some orchestra, soundtrackl feelings with M3 🙂 Started with this piece yesterday and made it ready this early evening. Only M3 used and sound was from combi bank I-A 035: Symphonic Music. Karma engine & latch on, scenes 6 – 7. Chord trigger buttons controlled too. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played live, arranged and improvised by me in Studio Tupos 18.12.2020. #572. Vaihteen vuoksi toinen Karma engine kehiin 🙂 Aloitin eilen M3:lla tämän orkestraalisen kappaleen kanssa suht myöhään ilalla. Tänään töistä päästyä ja sytytettyä leivariin tulet, tein kappaleen loppuun kuvauksen kera. Täysin livenä ja improvisoiden soitettu. Zoom Q4n hoiti kuvauksen perinteiseen tapaan. Digitaalinen sinfonia taas kerran 😉 Leffamusaa, vain leffa puuttuu.