Korg Karma song Synthesizer Pop’s 26.12.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Original Karma engine activated this 2nd Christmas day. It took a while to made it ready, there was some sync problems with chord trigger buttons, it was my fault, not Karma engine 😉 All sounds from Korg Karma, used sounds was from combi bank E 023: VelocityOfLight (modified). Karma engine & latch on, chord trigger buttons active. Scenes 2 – 1 with real time controller buttons 1 & 2 variations. Yamaha 01V96VCM digital mixing desk and Zoom Q4n videorecorder. Composed, played live, arranged and improvised by me in Studio Tupos 26.12.2020. #577.
Tämän Tapaninpäivän musatuokio meni Korg Karman kanssa seurustellessa 🙂 Kappaleessa oli omat hankaluutensa saada soinnut synkkaan, oma vika, mutta sain kuin sainkin biisin valmiiksi, mutta varmasti siinä reipas tunteroinen kului. Kaikki soundit ovat Karmasta peräsisin, Karma engine, latch ja chord trigger buttonit käytössä. Miksauksen hoiti Yamaha 01V96VCM ja Zoom Q4n kuvasi kaiken.