Waldorf 2-pole & Streichfett song Low Passed 24.12.2020 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Merry Christmas 🙂 Today took some time with my newest synth equipment Waldorf 2-Pole analog filter with Waldorf Streichfett. 2-pole in LPF-mode. Streichfett all synth sounds. Roland JD-Xi midikeys, arps and sequences to Streichfett. Yamaha RX-21 lo-fi digital drums. Boss RC-505 looper, reverb and midi master clock to JD-Xi and RX-21. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played, arranged and improvised by me in Studio Tupos in Christmas Eve with elf hat on my head 😉 #575.
Hyvää Joulua 🙂 Tässä aattoillan hyörinän lomassa tuli hetki, jolloin vetäydyin toviksi yläkerran musahuoneeseen testaamaan uusinta musahankintaani, Waldorf 2-Pole analogista filtteriä. Kaveriksi ja äänilähteeksi otin saman firman Streichfettin. Roland JD-Xi toimi Streicfettille midikiipparina ja antoi myös arpit ja sekvenssit. Boss RC-505 loopperi, midi master kello ja kaiku. Zoom Q4n kuvasi session, jossa olin ihan tonttulakki päässä 😉