Korg M3 song Good Morning Strum 11.3.2021 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Used 2nd time this good combi sound I-A 086: Guitars w/Ribbons Strum. First one was about one year ago with Roland JD-Xi, today only M3 used with some changes for chords and played notes, I’m covering myself 😉 Karma engine & latch on, scenes 5 – 6, ctb used. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played live, arranged and improvised by me in Studio Tupos 11.3.2021. Nr. 615.
Tein tämän biisin toisen kertaan M3:lla tänä aamuna ennen hierojalle menoa. Se onnistuikin nopeasti, sillä olin tehnyt samalla soundilla kappaleen vajaa vuosi sitten 🙂 Toki tein tähän pieniä muutoksia, niin sointujen järjestykseen kuin myös soitettuihin nuotteihin. Covereoin siis itseäni 😉 Livenä mentiin improvisoiden, Zoom Q4n kuvasi.