Behringer Wasp Deluxe demo 3 Saws 23.3.2021 | Veli-Matti Rautio


©2022 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

My newest synth Behringer Wasp Deluxe arrived yesterday. Started to made new demo yesterday evening and finished today 🙂 All synth and drum sounds from Wasp. All sounds were dry, no fx used. In lead sound, I made Wasp for three osc synth connecting osc1 jack to audio in jack with yellow patch cable. Lead sound was made with two saw waves and using this connection I have three of them 😉 Roland JD-Xi midikeys to Wasp and arp control. Boss RC-505 looping and master midi clock. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played, arranged and improvised by me in Studio Tupos 23.3.2021. Nr. 621.
Wasp tuli eilen taloon 🙂 Saatuani Wavestate demon tehtyä, siirryin Waspin pariin. Sain eilen tehtyä loopperrin viisi raitaa valmiiksi, joista tänään tein yhden uusiksi, kuin myös leadin ja kuvauksen. Mukana myös Roland JD-Xi midikiipparina ja arppien ohjurina. Boss RC-505 looppasi ja midikellotti demoilun. Zoom Q4n kuvasi. Tässä demossa on kuultavissa Waspin puhdas soundi, ilman mitään efektejä. Synassa on kaksi digioskua. Lead soundissa olikin kolme oskua saha-aalloilla käytössä, koska kytkin osc1.n ulostulosta patch kaapelin audio in liittimeen 🙂 Tästä tuli myös kappaleen nimi.