Korg Volca Bass song VCO1 part 1 12.8.2020 |


©2022

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Made two Volca Bass songs today, started yesterday, when I got my 2nd VB in my set. Owned earlier four Volcas: Bass, Beats, FM and Keys, but sold those. Bought first back Beats and Tuesday got Bass in my set. Part 1 is some kind of short ambient song, only Volca Bass sounds, midicontrolling and arp by Roland JD-Xi. Boss RC-505 made looping, gave fx and midi master clock. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played, arranged and improvised by me in Studio Tupos 12.8.2020 afternoon. Only one VCO used: ) #502
Aikonaan omistuksessani oli neljä Volcaa: Bass, Beats, FM ja Keys, mutta möin ne pois. Sen verran jäin kaipaamaan noita laatikoita, että olen ostanut takaisin ensin Beatsin ja tiistaina tuli Bass: ) Aloitin eilen illalla tekemään kahta kappaletta Volca Bassilla. Tämä jälkimmäinen valmistuikin ensin, kaikki soundit Bassista, ohjaus ja arp JD-Xi:n käsialaa ja RC-505 looppasi, antoi effut ja midikellotti kaiken. Käytin vain yhtä VCO:ta kerrallaan: ) #502.