JVC KB-800 demo song Outsider 27.8.2020 |


©2022

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Made this video in my garden, the temperature was +12 degrees and there were much mosquitoes. Took Thermacell MR300, front of KB-800, to expel mosquitoes 😉 This keyboard came to my set yesterday, made it mid of 80’ies including midi connections and PCM based drums. This song specs here:
Style Disco 1, intro, fill in’s, variations 1 – 2 – 1.Orchestral split: String ensemble. Multifingered, chord memory, normal bass, rhythm accomp. guitar.
Lead sound: Elec piano, solo synth sounds trombone & synthe.
Orchestral sustain. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played live, arranged and improvised by me in Studio Tupos garden 27.8.2020. #515.
Uusinta uutta kiipparirintamalta vuonna 1985, JVC KB-800 🙂 Siinä mm. midi in, out ja thru, PCM rummut, kuin myös koskettimistolla soitettavat rummut ja monenlaista muuta ihmeellistä tuohon aikaan. Kiippari tuli eilen settiini ja tänään oli aika tehdä sillä musaa, ihan ulkona asti. Etupihan paviljonki toimi ulkostudiona. Sessio kesti parisen tuntia, ilman lämpötila vain +12 astetta, joten tälläkertaa ei tullut kuuma soittaessa ; ) Myös hyttyset olivat vihaisella päällä, siksi täytyi turvautua Thermacellin hyttyskarkottimeen ja soitto onnistui sen jälkeen hyvin.