Korg Trinity Plus & Korg Karma demo Calling Siren 5.9.2020 |


©2022

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

This saturday collaboration demo song with Trinity Plus and Karma. Started to make this demo yesterday and put to final today. Trinity Plus combi sound B 34: =Dream Theatre=, intro and 2nd lead. Karma sound was from combi bank C 017: The Siren Calls (modified), first and third lead, ending and all backings. Zoom Q4n videorecorder and Yamaha 01V96VCM digital mixing desk. Composed, played live, arranged and improvised by me in Studio Tupos 5.9.2020 : ) #520.
Aloitin eilen kaksikolla Trinity Plus ja Karma tehdä tätä biisiä. Tänään yhteistyö jatkui ja pääsin maaliin 🙂 Trinity-kerhossa oltu kevättalvesta 1997 ja tämä Plus-versio tuli vaihdettua talvella 2000. Karma on paljon uudempi tuttavuus, sen hankin loppuvuodesta 2015 ja sitä onkin tullut käytettyä todella paljon täällä tuubimaailmassa 🙂 Live veto taas kerran.