Dynacord ADS sampler demo 20.9.2020 |


©2022

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

This late 80’ies rack sampler is now fixed, thanks to Jari, who changed some capasitors from powerboard 🙂 There were some difficulties to load samples using HD-floppies with floppy drive, but magaged to load some sounds to this demo. All synth and drum sounds from Dyna except Hi Hats from Boss RC-505. Looping, master midiclock, additional Hi Hats and fx by RC-505.
Roland JD-Xi midi master keys and arps. Zoom Q4n videorecorder.
Composed, played, arranged and improvised by me in Studio Tupos 20.9.2020. Started with this song in Friday and finished this Sunday. #525.
Tämmöinenkin erikoisuus, Dynacord ADS sampler, tupsahti settiini tänä kesänä. Kiitos Jarille konkkien vaihdosta, jonka jälkeen sampleri heräsi unestaan 🙂 Kaikki soundit siitä paitsi lisä Hi Hatit, jotka tulivat RC-505 loopperista. Zoomilla kuvattu. Kolmen päivän urakka, suurin osa ajasta meni yrittäessä latailla korpuilta soundeja sampleriin. Onneksi sain nämä ladatuiksi, joten biisikin valmistui 😉