Korg Volca Keys demo Sequenze 28.9.2020 |


©2022

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Volca Keys is back 🙂 Owned it first time over five years ago and today Keys arrived in my set for a second time. Only Keys sounds and delay used in this demo. Selfmade sequence made this evening. Korg microKONTROL for live playing with midi. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played, arranged and improvised by me in Studio Tupos 28.9.2020. #529.
Volca Keys teki toisen tulemisen settiini tänään 🙂 Omistin sen puolenkymmentä vuotta sitten ensimmäisen kerran ja pitihän se hankkia takaisin 😉 Keysin koskettimisto ei ole niitä parhaita soitettavia, joten otin Korg microKONTROL midikiipparin helpottamaan soittoa. Tein ensin sekvenssin talteen ja sen päälle soitin leadit. Hieman delayta mausteeksi. Zoomilla kuvattiin tämä esitys. Kappale syntyi nopeasti, joten eikun tuubiin vaan 😉