Rölli 27.9.2020 |


©2022

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Covering finnish children’s movie song Rölli by Allu Tuppurainen in this Sunday with my Rölliest keyboard Casio MT-100 in live 😉 Used only MT-100.
Specs here: Style: Slow Rock, Casio Chord: Fingered, Acc.variations: Bass 1, Chord 2. Sounds: Verse 1 Harp, verse 2: Elec. Piano, Verse 3 Cosmic and verse 4 Elec. Guitar. Graphic Equalizer used with tones. FX: Delayed Vibrato and Reverb. Zoom Q4n videorecorder. Played and arranged by me in Studio Tupos upstairs living room. #528.
Tänään oli Röllin coverointi vuorossa. Kappale tuli vaan jostain mieleeni ja tein sen settini Rölliemmän kiipparin, Casio MT-100:n kera 😉 Tämä on Allu Tuppuraisen tekemä kappale, josta tein oman version livenä tänään sunnuntaina iltapäivästä 🙂