Akai SG01V song Fivefold Arps with friends 11.4.2021 | Veli-Matti Rautio


©2022 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

My first whole song with SG01V. All synth sounds from it. Friends were Roland JD-Xi arps and midikeys to SG01V also drum part (TR-626 kit) too and Boss RC-505 looping, midi master clock and fx. Zoom Q4n videorecorder. Composed. played, arranged and improvised by me in Studio Tupos 11.4.2021. Nr.630.
There were five arpeggios in this song 🙂
Tässäpä ensimmäinen kokonainen kappale Akai SG01V:llä tehtynä. Tässä biisissä on viisi arpeggiota. Rummut, arppien ohjaukset ja midikoskettimet Roland JD-Xi:stä, Boss RC-505 tallensi viidelle raidalleen kappaleen, kellotti midin ja antoi efektejä käyttöön. Zoom Q4n hoiti tuttuun tapaan kuvaukset.