Roland V Synth & Yamaha RX5 song Cutting Like A Knife 12.7.2021 | Veli-Matti Rautio


©2022 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

My left thumb is taped, I cut it yesterday with our kitchenknife. But it did not interfere with making of music 😉 New V Synth song finished in this Monday early evening with taped thumb. All synth sounds and arps by V Synth, RX5 for drum parts, played live to track 1. Boss RC-505 looping, midi master clock and additional fx. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played, arranged and improvised by me in Studio Tupos 12.7.2021. Nr. 657.
Leikkasin eilen makkaroita paistinpannuun munakasta varten ja sen verran ronskia meininkiä, että veitsi teki ihan mukavan viillon vasempaan peukkuun. No, haava äkkiä laastareilla umpeen ja kääre päälle. Tänään peukku ei enää haitannut musisointi, joten uutta biisiä väsäämään ; )
Kaikki synasoundit V Synthistä, RX5 tarjosi rummut, soittelin ne livenä raidalle yksi. Boss RC-505 loopperi tallensi biisin, midikellotti ja tarjosi muutaman lisäefektin. Zoom Q4n hoiti kuvaamisen 🙂