Roland TB-03 & MAM MB33 song Bass Liners with Roland V Synth 15.7.2021 | Veli-Matti Rautio


©2022 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

#rolandboutiques

Got this TB-03 yesterday, and today was right time to make some music with it : ) Took MB33 to give some analog warmth and V Synth to made chords.
Bass machines has same settings with saw wave. V Synth sound was OBXa Jump (Jama). Boss RC-505 offered midi master clock to TB & MB, effects, drum part and mixing desk. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played live, arranged and improvised by me in Studio Tupos 15.7.2021. Nr. 658.
Roland TB-03 tuli taloon eilen, mutta kokeilu jäi tälle päivälle, kiitos musahuoneen noin 30-asteen sisälämpötilan 😉 Tänään oli himpun verran viileämpää, joten uskaltauduin kokeilemaan tuota TB-03:sta sen verran, että uusi biisi valmistui. Toiseksi bassoksi otin MAM MB33:n tuomaan analogista tunnelmaa ja soinnut tulivat V Synthistä. Molemmat bassokoneet oli säädetty samalla tavalla, saha-aaltomuoto oli käytössä. OBXa Jump Jaman soundisetistä oli käytössä V Synthissä. Boss RC-505 ei toiminut loopperina vaan mikserinä, midikellona, efektiprossuna ja rumpalina 🙂 Liveveto kuvattu jälleen Zoom Q4n:llä.