Roland D-05 & Roland V Synth song Chillin’ 4.8.2021 | Veli-Matti Rautio


©2022 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

#rolandboutiques

Two Roland synth together with Boss RC-505 looper 🙂 Started to make this song with D-05 organ sequence on track 1 and filled tracks 2 – 5 with V Synth sounds from Jama analog sound set: Drums, arps, bass, strings and lead. Boss RC-505 looping, midi master clock to D-05 & V Synth. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played, arranged and improvised by me in Studio Tupos late Tuesday evening 3.8.2021, uploaded 4.8.2021. Nr. 667.
Niin D-05 kuin V Synth olivat sopivasti loopperin kera tarjolla, joten eikun musantekoon vaan näin tiistai-iltana. Biisi tuli tehdyksi ja välillä kävin saunassa, nyt jo päivän vaihtuessa keskiviikoksi, lataan biisin kuultavaksi 🙂 Kappaleen teko alkoi D-05:n sekkarilla, jossa soundina oli kirkkourku. Tämä talteen Bossin loopperin raidalle yksi, raidoille 2 – 5 rummut, arpit, jouset ja bassot V Synthistä, käytin Jaman soundisettiä. Boss RC-505 antoi myös efektit ja midikellotti syntikat. Zoom Q4n videoi tämän chillailun 😉