Korg NTS-1, Korg Volca Beats & AdrenaLinn 3 song Submarine Solution 26.8.2021 | Veli-Matti Rautio


©2022 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Took NTS-1 to made all synth sounds and arp in this song. Synth internal chorus and submarine reverb used too. Volca Beats style one and ALinn 3 style two. Boss RC-505 looping, midi master clock and fx (filter and two chorus). Also Midisolutions Quadra Thru and Merge (not shown) in action.
Roland V Synth midi master keys for NTS-1. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played, arranged and improvised by me in Studio Tupos 26.8.2021. Nr. 682.
Vaihteeksi Korg NTS-1 äänessä. Kaikki synasoundit ja arppi siitä, kuin myös chorus ja submarine kaiku. Volca Beatsistä komppi yksi ja AdrenaLinn 3 tarjoili toisen kompin. Midisolution Quadra Thru ja Merge myös menossa mukana, toki Mergeä ei näkynyt videolla. Boss RC-505 tallensi raidat, antoi midisynkan ja filtterin sekä kaksi chorusta. Rollen V Synth toimi midikiipparina NTS-1.lle. Aloitin kappaleen teon toissa päivänä ja sain sen valmiiksi tänään ja samantien kuvaus Zoom Q4n:llä 🙂