Korg Wavestate song Ambient Piano Pad 21.2.2021 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

This synth came to my set yesterday, thanks to Tommi 🙂 Started to expore it late evening and made this ambient song today. Live improvisation. Only Wavestate used, with modified sound (layer B added) Piano 5ths & Octaves. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played live, arranged and improvised by me in Studio Tupos 21.2.2021. #605.
Wavestate saapui eilen settiini, kiitokset Tommille sen kaupoista ja tuonnista 🙂 Syna on ollut hankintalistallani NAMM 2020 julkaisusta asti. Eilisilta meni sitä ihmetellessä ja tänään homma jatkui, mutta sillä erotuksella että modasin presettisoundin ja tein sillä ambienthenkisen kappaleen. Livenä mentiin ja improvisaatiota piisasi. Zoom Q4n kuvasi.