Korg Wavestate song Zero Degrees in Outside 28.2.2021 | Veli-Matti Rautio


©2021 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Sunday outside session with Wavestate 🙂 Video filmed on backyard patio and outside temperature was 0 degrees Celsius. Quite cool environment this time, not upstairs warm musicroom. Used performance sound was On To Andromeda (Hold) modified by myself. Zoom Q4n videorecorder. Composed, played live, arranged and improvised by me 28.2.2021. Synth’s inside temperature was + 27 C in patio, normally in my musicroom about +37 C 😉 #610.
Pitihän se tämäkin testata, että soitan talvella ulkona 🙂 Takapihan patio tarjosi sopivat puitteet sille. Lämpötila oli nollassa, mutta siitä huolimatta sormet tuppasivat menemään kohmeeseen. No, onneksi sessio oli aika lyhyt, ehkä puolisen tuntia ja selvisin siitä kunnialla läpi. Synan sisus oli kymmenisen astetta matalampi kuin normaalisti sisällä ollessa, mutta laite toimi ihan hyvin nolla-asteenkin lämpötilassa 🙂 Biisi tehty itsemodaamalla soundilla. Improvisaatio taas kyseessä, live-esityksen kuvasi Zoom Q4n.