Technics SM-AC30 song Midi PCM Orchestra 12.7.2020 |


©2021

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

Bought this quite rare (nowadays) midi module last week and today was the right time to make music with it: ) It is meant to play with midi accordion, but choose two midi keyboards to control it. In this job I used Midi Solutions Merge box. Korg Kronos was lead instrument in midi ch 1. Behringer Deepmind 6 was accompaniment keyboard in midi ch 2. Both keys midi outs to Merge midi in 1 & 2. Merge midi out to SM-AC30 midi and rest is history; ) It really works. Technics used sounds were:
Lead 1 Synth (Poly).
Lead 2 Clavi (Special).
Lead 3 Pan Flute (Solo).
Style Disco I, intro, fill’s 1 & 2 and ending.
Zoom Q4n videorecorder. Composed, played live, arranged and improvised by me in Studio Tupos 12.7.2020.
Löysin tämmöisen humppamiehen unelman, Technics SM-AC30 midi pcm orchestra-moduulin. Aikansa sitä ihmeteltyä, sain ekan biisin sillä tehdyksi ja ilman midiharmonikkaa; ) Tässä piti käyttää midi mergeboxia, jotta pystyi livenä soittamaan niin melodian kuin säestyksen yhtäaikaa: ) Ei ole mitään tietoa, kuinka vanha tämä on, mutta soundeista päätellen ehkä 80-90-lukujen taitteesta?