Mutable Instruments Ambika song Passenger from the Past 24.3.2021 | Veli-Matti Rautio


©2022 VELI-MATTI RAUTIO

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

My 3rd Ambika song finished today 🙂 Started with this song in the morning and got ready in this evening. All synth sounds from Ambika, drum kit from Roland JD-Xi, also midikeys and arps control too. Boss RC-505 looping, midi master clock and additional fx (pan and chorus). Zoom Q4n videorecorder.
Composed, played, arranged and improvised by me in Studio Tupos. Nr. 622.
Pitkästä aikaa Ambika äänessä 🙂 Syna on saanut olla rauhassa reilusti yli puoli vuotta, joten olihan jo aikakin ottaa se käyttöön. Kaikki synasoundit siitä. Rummut, arpeggioiden ohjaus ja midikoskettimet Roland JD-Xi:n käsialaa. Boss RC-505 toimi loopperina, midikellona ja antoi muutaman efektin. Zoom Q4n hoiti kuvauksen.