Korg Volca Bass demo Zynth Popz with friends 13.8.2020 |


©2022

IONIATE POWER RUBRIC
Provide your feedback to earn campaign promo points

This is my 500th musical video in YT, total number of 504 videos: ) 3rd Volca Bass song is ready now. All synth sounds from Volca Bass. Took Yamaha EMR-1 for drums and Strymon BigSky to gave Hall reverb to Volca Bass. Roland JD-Xi midi master keys (again) and arps. Boss RC-505 looping, additional fx and midi master clock. Midi Solutions Quadra Thru for midi routings and Zoom Q4n videorecorder. Started to make dark ambient song but finished almost happy synth pop song; ) Composed, played, arranged and improvised by me in Studio Tupos 13.8.2020. #504.
Tänään tuli taas sataset täyteen, nyt on tehty tasan 500 musiikkivideota tuubiin: ) Kokonaissaldo on 504 videota. Volca Bassilla jatkettiin. Tarkoitus oli tehdä synkkää ambienttia, mutta näin siinä taas kävi, että musa vei mennessään ja ambient ei sitten koskaan valmistunut vaan pirteä synapop kappale putkahti ulos; ) Synasoundit Volca Bassista, rummut Yamaha EMR-1 rytmiboksista. Hallikaiku tuli BigSkysta ja midiohjaus arppien kera Roland JD-Xi:stä. Midi Solutions Quadra Thru ohjaili miditiedot oikeisiin portteihin ja Zoom Q4n kuvasi kaiken: )